EXTRA'S

Jouw instrument opnemen

Speel je een instrument zoals gitaar, saxofoon of viool en wil je dat liever opnemen dan zang? Dat kan natuurlijk ook! De microfoon die we aanbieden in onze pakketten is ook geschikt om instrumenten op te nemen. Bestel via het contactformulier!

Prijs v.a. €249

Opnemen in onze studio of bij jou thuis

Als je liever naar onze studio wilt komen kan dat! Wij kunnen ook naar jou toekomen om jouw zang op te nemen. Zangcoaching tijdens het opnemen zit hierbij inbegrepen. Evenals het gebruik van onze professionele apparatuur! Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier! 

Prijs v.a. €349

Muziek en tekst op maat

Als je graag een andere songtekst op een bestaand liedje wilt, kunnen wij dat ook voor je verzorgen. Of misschien wil je deze tekst ook wel op een nieuw liedje. Dat schrijven wij ook voor je. Het is natuurlijk superleuk als je bijvoorbeeld een liedje voor iemand anders helemaal naar jouw hand kunt zetten door een toepasselijke tekst voor hem/haar te (laten) maken.  Je begrijpt het inmiddels al: contactformulier!

Prijs v.a. €399

Jouw eigen song opnemen of pimpen

Natuurlijk kan je ook bij ons terecht met je eigen muziek. Ook als het nog niet helemaal af is. Wij helpen je daar graag bij! En we zorgen tevens voor een mooi arrangement naar jouw smaak. 

Prijs v.a. €299