HOE WERKT HET?

1. Je kiest een pakket uit onze shop dat voor jou geschikt is!

 

2. Wij sturen je een persoonlijke mail, met daarin een formulier waarop jij jouw liedjeskeuze kunt laten weten. Tevens alle instructies die horen bij jouw gekozen pakket. Als je een pakket hebt met online zangcoaching, staan er in deze mail ook opties voor een afspraak. Binnen enkele werkdagen ontvang je microfoon en eventuele toebehoren, als je daarvoor gekozen hebt.

 

3. Je kan nu alvast aan de slag met je microfoon! Maak eventueel al wat testopnames, want oefening baart kunst! En ja, ook jij kunt met deze microfoon opnemen! 

 

4. Binnen 7 dagen ontvang je de door ons opgenomen backingtrack: een instrumentale versie van jouw lied, zonder zang dus! Hierop kun je je zang inzingen. 

5. Indien je hiervoor gekozen hebt, wordt er met Jenny een afspraak gepland voor de online zangcoaching. Zij zal je helpen alles uit de kast te halen om jouw liedje zo goed mogelijk in te zingen!

 

6. Ga lekker aan de slag met je lied en als je tevreden bent, neem je het een paar keer op. Het hoeft niet perfect te zijn: wij maken jou een PRO!

 

7. Stuur je opname(s) op naar info@singitlikeapro.com 

 

8. En… Wij doen de rest! Binnen 7 dagen ontvang je je lied, volledig gepolijst en gemixt. Klaar om het te laten horen aan je vrienden of collega’s! Of klaar om er je wederhelft ten huwelijk mee te vragen… :)


WAT DOEN WIJ?

  • We sturen je alle benodigde spullen toe die horen bij je pakket. 

 

  • We zorgen ervoor altijd bereikbaar te zijn voor eventuele vragen en hulp of overleg. We gaan voor een persoonlijke aanpak! 
  • We maken de volledige muziek, van begin tot eind. We spelen gitaren en andere snaarinstrumenten, toetsen, bas, percussie, we zingen achtergrondkoortjes, noem maar op. Uiteraard ook het programmeren van drums en allerlei effecten en synthesizers.

 

  • We plaatsen jouw opname in onze opname software (Logic Pro) op de juiste plek in de muziek. Vervolgens gieten we daar wat sausjes en wat zout en peper overheen, zodat het lekker smeuïg klinkt.

 

  • Onzuiverheden (als die er zijn natuurlijk) trekken we recht. Als je misschien hier en daar niet helemaal in de maat (het ritme) hebt gezongen, corrigeren we dat ook.

 

  • Vervolgens mixen we het geheel met nog wat extra specerijen en voila: jouw professionele track is klaar!