OVER ONS

Wij, Martijn en Jenny, hebben met Sing it like a Pro onze droom uit laten komen! Naast live optreden met onze bands, het schrijven en produceren voor artiesten en reclamebureaus is dit voor ons het leukste om te doen. 

Waarom? Vooral omdat we mensen hiermee blij kunnen maken! En dat is het leukste wat er is. Zowel bij de zangcoaching als bij het produceren hebben we gemerkt dat mensen vaak versteld staan van hun eigen kunnen. Het is onze grootste drijfveer om het beste in hen naar boven te halen voor een top eindresultaat waar zij zelf supertrots op kunnen zijn!

 

Jenny & Martijn in actie!

© Wilma Zwart

 

SING IT LIKE A PRO komt niet uit de lucht vallen: al bijna 20 jaar nemen wij muziek op met vrienden en familie, voor allerlei leuke gelegenheden. Denk aan cd’s opnemen op vakantie, kerstcd’s of -clips, (zelfgeschreven) verjaardagsliedjes, etc. Allemaal natuurlijk grotendeels gezongen door mensen met geen of weinig zangervaring. Jij kan dat dus ook!

 

Samen spelen we al jarenlang met veel plezier in de bands Radio Acoustic en Outplay. Hier hebben wij elkaar leren kennen en kwamen we erachter dat we een perfecte muzikale match waren. Die match heeft naast vele muzikale activiteiten samen, ook nog eens twee prachtige kinderen voortgebracht ;). We kunnen niet wachten om weer volop te mogen optreden met onze bands en we kunnen ook niet wachten om met jou aan de slag te gaan om je te laten zingen like a PRO!